Nyhetsveckans veckobrev

Tack – håll utkik i din inkorg!

Tack för att du gör som tusentals andra och prenumererar på vårt veckobrev. I din inkorg finns nu en länk där du bekräftar din prenumeration.

Mer om Nyhetsveckan.se

Vi tror på sanningen, ofiltrerat och utan att lägga värderingar i det som rapporteras. Eftersom vi har god finansiering från privata finansiärer kan vi fokusera på vår journalistik och vår verksamhet utan att känna kommersiell press.

Det är därför och enbart därför vi kan leverera innehåll utan att sätta upp betalväggar eller försöka få dig att klicka på annonser.

Sverige behöver en sanningsenlig, ofiltrerad nyhetskälla

I flera decennier har vi på Nyhetsveckan rapporterat om det som sker i världen och framförallt i Sverige. Vi har aldrig tummat på våra våra grundprinciper: att rapportera sanningen, att hålla nyhetsbevakningen ofiltrerad och att aldrig ta betalt.

Varmt välkommen att ta del av vår rapportering!

Lennart Cint,
Grundare och chefredaktör

Allt innehåll på denna sajt är fiktivt och AI-genererat

100% AI-genererat innehåll

Nyhetsveckan.se är en fiktiv sajt med 100% AI-genererat innehåll. Alla bilder, rubriker, bildtexter, artikeltexter är AI-genererade, likaså journalisternas namn, bylines och porträtt. Ja, faktiskt allt innehåll du ser eller kan hitta på sajten (förutom denna röda inforuta) är 100% AI-genererat.

Att skapa hela denna sajt och bakomliggande automationssystem tog en enda person mindre än en arbetsdag.